Hadiah Daripada HatiSemoga Siti berbahagia

Semoga Siti berbahagia

Selasa lalu (21 Ogos) genaplah setahun usia perkahwinan diva nombor satu negara, Datuk Siti Nurhaliza dengan suaminya Datuk Khalid Mohamad Jiwa.

Sempena setahun usia perkahwinan mereka, Siti dan Khalid jemput hantar kad jemput semua kawan-kawan artis dan orang media meraikan majlis berkenaan di Hotel One Utama, Damansara, Selangor yang disambut lewat tiga hari.

Joyah tak mahu kata apa-apa cuma ingin mengucapkan selamat panjang umur buat Siti dan Datuk K. Sepanjang setahun melayari bahtera perkahwinan itu, kedua-dua pasangan tersebut telah melalui macam-macam dugaan pahit dan manis dalam hidup mereka.

Daripada berita mereka tak bahagia sehinggalah berita terbaru kononnya Siti dimasukkan ke hospital kerana dipukul oleh Datuk K. Semua itu cerita bohong yang nak menjatuhkan kedua mereka.

Bukannya mudah menjadi Siti. Joyah tahu sangat bagaimana Siti melalui detik-detik kepayahan hidupnya dari mula jadi artis sehinggalah selepas berumah tangga.

Cuma Joyah gembira selepas setahun usia perkahwinan itu, mereka dapat mengharungi detik gembira dengan sebaik mungkin.

‘‘Rezeki Siti lepas kahwin pun murah. Mereka memang nampak bahagia sangat,’’ kata seseorang. Joyah akui kata-kata itu. Tahniahlah buat Siti dan Datuk K.

Cuma Joyah tak sabar nak tengok Siti pakai tudung seperti yang pernah Siti janjikan tak lama dulu. Adakah mungkin selepas Siti menunaikan haji nanti?

Apa-apa pun terima kasih kepada Siti kerana sudi jemput Joyah dan kawan-kawan Joyah untuk meraikan ulang tahun sambutan hari bahagia Siti itu Jumaat lalu.

sumber: utusan malaysia online

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: