Hadiah Daripada HatiSalam Aidilfitri

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Salam Lebaran buat semua.

Seperti kata-kata yang tertera dalam kad raya Siti, “Langit ramadhan membuka keampunan, Menjelang Syawal bulan kemenangan, Saudara dan taulan bersambutan tangan, Membina kukuh ikatan persaudaraan, Jauh dan dekat saling berhubungan, Berkirim Salam tanda ingatan, Ikatan mesra sempurnakan lebaran.”

Alhamdulillah, Syawal sudah hampir menjelang, Ramadhan meninggalkan banyak kenikmatan kepada kita semua. InsyaAllah hari-hari yang seterusnya segala nikmat dan kebaikan akan terus mengiringi kita semua. Sempena kedatangan bulan yang mulia ini, Siti ingin mengucapkan selamat menyambut hari raya Aidilfitri kepada semua peminat di mana sahaja anda berada, semoga kita semua dapat meraikannya dengan penuh kesyukuran. Kesempatan yang ada di samping memohon maaf di antara satu sama lain, ziarah menziarahi, kita juga haruslah sentiasa mengingati golongan yang kurang bernasib baik. Keinsafan diri dan rasa penuh syukur harus ada dalam diri kita walaupun sedang bergembira menyambut hari kemenangan ini.

Jika tidak ada aral melintang, pada hari raya pertama tahun ini, Siti dan suami akan berhari raya di Kuala Lipis , Pahang sebelum ke Kedah pada hari berikutnya. Jika ada yang mahu bertandang ke rumah Siti, silakan kerana tahun lepas Siti tidak beraya di kampung Siti.

Tidak ada istilah rumah terbuka kerana sesiapa sahaja boleh datang berkunjung ke rumah keluarga Siti dan InsyaAllah Siti akan melayani anda. Sambutan raya Siti dan keluarga sederhana sahaja kerana yang penting kami dapat berkumpul setelah lama tidak bertemu.

Mengenai lagu raya Bulan Kedamaian, anda sudah boleh muat turun lagu tersebut seperti iklan SN Mobile Digital yang tertera di laman ini. Siti harap anda berpuas hati dengan lagu raya kali ini. Banyak bahan yang disediakan untuk anda muat turun dan jangan lupa mendaftar sebagai ahli untuk dapatkan diari, rahsia dan juga madah Siti. Selain itu untuk mendekatkan lagi Siti dengan anda semua, pihak SN Mobile Digital telah menyediakan saluran interaktif di mana anda boleh bertanyakan apa sahaja soalan kepada Siti. Anda hanya perlu TAIP TANYA dan hantar ke 33777. InsyaAllah semua soalan anda akan Siti jawab.

Salam Lebaran…
Siti Nurhaliza

Ingin melihat kad raya rasmi Siti Nurhaliza? Click di bawah

Advertisements

Trackbacks & Pingbacks

Comments

  1. * crazylove says:

    Salam Lebaran!!!

    | Reply Posted 9 years, 6 months ago
  2. * nazri says:

    LOVE U DATO’ SITI. FOREVER….

    | Reply Posted 9 years, 6 months ago


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: