Hadiah Daripada Hati



Hadiah Daripada Hati’s Cover?


Trackbacks & Pingbacks

Comments

  1. * hafeez says:

    calmille…ni cover album ct ker???..
    dan calmille tolong mesej kan kat datuk ct…peminat dia semua nak sangat ct pakai tudung lepas balik daripada haji…tolong sanggat-sanggat…
    mesej kan kat sitizone ker atau apa-apa…sya harap calmille boleh sampaikan….plssss…balas msg saya

    | Reply Posted 9 years ago
  2. * hafeez says:

    tolong lah yea…peminat dia semua mahu ct memakai tudung kerana ct sudah berjanji

    | Reply Posted 9 years ago
  3. * admin says:

    hafeez, ni bukan cover official, ni fan-made. pasal siti pakai tudung tuh, calmille tak boleh nak komen, sbb yang empunya diri berhak beri statement.

    | Reply Posted 9 years ago
  4. * tehsusu says:

    aku tak dapat komen kat blog aku komen kat cn je la..

    wakak nak rampas cd dari hui yi..motif?? kang kene pindah2 jantung lagi kang budak tu

    | Reply Posted 9 years ago
  5. * admin says:

    hahaha

    | Reply Posted 9 years ago


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: