Hadiah Daripada HatiDoakan Ku…

Hadiah Hati Ku… PDF Print E-mail
Written by Siti Nurhaliza
Monday, 03 December 2007
 
 

Hadiah Daripada HatiAssalammualaikum dan salam sejahtera. Semoga anda semua gembira dan sihat selalu hendaknya.

Khabar gembira buat semua adalah kemunculan album terbaru daripada saya, Hadiah Daripada Hati. Di laman ini terdapat info terkini dan harapnya anda dapat bersabar menunggu tarikh 10 Disember di mana album ini bakal dipasarkan.

Album ini merupakan hadiah teristimewa buat anda semua yang telah lama menunggu kemunculannya. Doa saya agar anda juga berpuas hati bila mendengarkan hasilnya nanti dan harapan saya juga agar anda dapat membeli album yang original. Jika mahu muat turun biarlah daripada syarikat yang sah iaitu SN Mobile Digital, iaitu syarikat milik saya yang sah. Siti harap dengan adanya album baru ini, anda dapat menjadikannya koleksi istimewa dan sukakan lagu2 yang terdapat di dalamnya. Semua maklumat akan terdapat dalam album itu nanti termasuk kod lagu dan sebagainya.

Saya harap album ini tidak dibandingkan dengan album-album terdahulu kerana setiap daripada karya yang saya rakamkan adalah berbeza-beza namun saya akui amat berpuas hati dengan penghasilan album ini dari segenap segi. Ini juga adalah berkat doa anda semua. Terima kasih saya ucapkan di atas kesabaran anda menantikan album ini.

Semoga dengan `kepergian’ sementara saya nanti, album ini dapat mengubat kerinduan anda. InsyaAllah doakan sewaktu saya berada di sana akan dapat menjalankan ibadah dengan tenang dan lancar. Doakan selamat pergi dan kembali. Pada kesempatan ini saya ingin memohon ampun dan maaf kepada setiap seorang daripada anda yang mengenali saya, doakan yang terbaik buat saya hendaknya.

Mengenai lagu Destinasi Cinta menempah tiket ke Juara Lagu, terima kasih juga atas sokongan anda yang tidak pernah jemu. Tanggungjawab itu akan saya galas dengan sebaiknya nanti.

Sebelum mengundurkan diri, saya sekali lagi mengharapkan agar anda dapat menerima kemunculan album terbaru ini, juga saya ucapkan Selamat Menyambut AidilAdha walaupun masih awal tetapi saya dahulukan di laman ini kerana mempunyai kesempatan di sini. Salam kemaafan daripada saya buat anda semua, semoga gembira selalu dan Allah memberkati setiap perjalanan hidup kita.

Sekian, salam sayang selalu.

sumber: sitizone.com

Advertisements

Trackbacks & Pingbacks

Comments

  1. * didi says:

    erm…they named the title ‘hadiah daripada hati’ and siti kept saying its a hadiah buat peminat. well if its a gift why doesnt she just give it for free to all her fans….ha ha ha

    | Reply Posted 10 years, 3 months ago


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: