Hadiah Daripada HatiPEMBERITAHUAN PENTING


Written by SitiZone Admin
Monday, 17 December 2007
Kecanggihan teknologi alam siber tidak boleh disalahgunakan dengan memperdaya orang ramai mahupun melakukan sesuatu yang melanggar undang-undang. Justeru dengan itu, pihak SNP dan Sitizone tidak mahu peminat terpedaya dengan sikap tidak bertanggungjawab sesetengah pengguna internet dengan mewujudkan MYSPACE dan FRIENDSTER Siti Nurhaliza kerana ini adalah satu penipuan.

Secara rasminya pihak kami ingin menjelaskan bahawa Siti Nurhaliza tidak mempunyai MYSPACE dan FRIENDSTER seperti yang wujud di internet. Kami amat berharap agar anda tidak terpedaya.

Kami juga kesal dengan sikap tidak bertanggungjawab laman web seperti http://mp3central.blogspot.com dan http://himuzik-mp3.blogspot.com yang membuat laman muat turun lagu-lagu dari album Siti Nurhaliza. Pihak kami akan mengenalpasti jika masih ada laman web lain yang melakukan perkara yang sama dan warga Sitizone harus membantu. Perkara ini amat dikesali kerana kami berusaha keras menerbitkan sebuah album dan anda semudahnya ‘mencuri’ harta kami. Tindakan undang-undang akan diambil.
– SNP/SITIZONE.

Baigaimana SZoners boleh membantu:
Untuk laman web menggunakan Blogger/Blogspot blogs, selalu ada navigation bar diatas, anda boleh FLAG the blog. Jika ramai SZoners yang FLAG, blog-blog tersebut akan ambil perhatian admin disana dan blog itu akan di adili.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: